Gràcies a tots

Volem donar les gràcies a tots/tes els qui vàreu participar a la manifestació del passat dia 31, veïns i veïnes vinguts de tots els barris de Montcada, comerciants que us vau solidaritzar tancant, regidors de totes les forces polítiques que us vareu unir a la protesta, i molt especialment als companys de Sant Feliu del Llobregat que ens vareu recalçar amb la vostra assistència.

Segons totes les valoracions la manifestació va ser un èxit tant per la nombrosa assistència com el cívic desenvolupament, tot seguit teniu un vídeo de la manifestació i el comunicat que es va llegir al final.

Comunicat manifestació dia 31

Gràcies a tots per la vostra presencia,

Avui dia 31 de gener els veïns i veïnes de Montcada i Reixac ens estem manifestant per defensar un dret legítim, el dret que tenim tots els ciutadans a respirar aire net.

No volem, que en el nostre municipi, es torni a INCINERAR residus, perjudicials per la nostra salut.

Montcada es una de les poblacions de l’àrea metropolitana que pateix uns índex més alts en contaminació atmosfèrica, ja NO podem suportar cap agressió més a l'aire que respirem.

Els ciutadans de Montcada no hem oblidat que vàrem suportar una Incineradora durant 30 anys.
No hem oblidat que entre tots vàrem tancar-la gràcies a les mobilització dels veïns, després de tres dècades de suportar les seves conseqüències.
No hem oblidat que el nostre Ajuntament es van comprometre amb els veïns a no incinerar residus a la cimentera

Els veïns i veïnes de Montcada NO volem que l’historia es repeteixi.

A Montcada estem pagant un alt preu per la servitud a tercers, Ecoparc, Depuradora, autopistes, vies de tren, contaminació, sorolls... i ara no volem pagar ja més peatges, PER QUE ARA HO PAGUAREM AMB LA NOSTRA SALUT!!!

Es per això que exigim a la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat, que DENEGUI l’autorització que la Fca de Ciment Lafarge-Asland ha sol·licitat per incinerar residus, al nostre municipi.

Tenim el dret a EXIGIR RESPECTE PEL NOSTRE POBLE .. JA NI HA PROU !!!

Per la NOSTRA SALUT, diguem NO a la INCINERACIÓ DE RESIDUOS a la Cimentera

Per les AGRESSIONS que hem patit i que continuem encara suportant diguem NO un altre vegada, A MONTCADA , NO!!!

Volem també recordar al nostre Govern municipal, que l'Ajuntament es part vinculant en l’Autorització per incinerar residus a la cimentera, demanen al nostre Ajuntament que emetin informe negatiu a aquesta autorització en els aspectes que siguin de la seva competència, i en coherència amb la moció aprovada al 99 per unanimitat de tots els partits polítics que prohibeix de forma expressà la incineració de residus a la cimentera

Gràcies als veïns i veïnes de tots els barris de Montcada que avui esteu aquí.

Gràcies a tots els comerciants que avui esteu recolzat aquesta protesta que és de tots.

Gràcies també als partits polítics que, esteu aquí junt als vostres conciutadans.

Moltes gràcies a tots i a totes, esperem que aquest CLAM sigui escoltat per la Generalitat, a l’espera del que passi els ciutadans de Montcada continuarem amb les mobilitzacions, continuarem amb la lluita diària, continuem i no pararem fins aconseguir el nostre objectiu, per que estem defensant el dret legítim a respirar aire, aire net, i aquest dret esta per sobre de tots els altres, que es el dret a viure. I res ens aturarà.